L'ambre borotválkozás utáni krém (80ml)

L'ambre after shave cream

Borotválkozás utáni krém: a szezám-, a Boswellia és Melia olajok keveréke, ezért könnyen csökkenti a fájdalmat és az irritációt. Gyulladásgátló és hidratáló hatású.

A krém segít visszaállítani a bőr víz- és zsírburkolatát. A gyulladásgátló és puhító hatások a bizabolol-tartalomnak köszönhetően pedig jelentősen felerősödnek.

Továbbá a benne lévő legyezőfűnek és PP vitaminoknak köszönhetően a krém csökkenti a fájdalmat, javítja a vér mikrocirkulációját és védi a bőrt a környezet ártalmas hatásaitól.

A krém A,E,F vitaminokat és nyugtató kínai kudzu kivonatot is tartalmaz. Ez utóbbi visszaállítja a bőr struktúráját: rekonstruálja a proteineket, a rugalmas rostokat és a vízmegtartó elemeket. A krém segít a bőr mechanikus funkcióinak visszaállításában.

A krémben található provitamin B5 magához vonja és megtartja a vizet, ennek következtében hidratál, csökkenti a bőr kiszáradását, puhává téve azt.

A kenőcsökkel ellentétben a krém nem teszi a bőrt túlságosan zsírossá. Ezek a tulajdonságok nagyon fontosak, különösen irritációkor és a száraz bőr borotválása utáni esetekben.

A krém frissítő elemekben gazdag - ezek borotválkozás utáni finomságot és frissességet kölcsönöznek Önnek.

L'ambre borotválkozás utáni krém