Csatlakozzon csapatunkhoz!

Kedves Érdeklődő,

Köszöntjük a klasszikus francia parfümök és a francia minőségi kozmetikumok világában! A minőséget a francia gyártó cégek garantálják, az összes termékünket itthon az OÉTI-nél is beregisztráltattuk!

A csatlakozás előtt számos kérdés merül fel az emberben, melyekre szívesen válaszolunk.

Akciós árlistánkból jól látható, hogy a Tanácsadó, aki megvásárolja/forgalmazza termékeinket, a katalógusár 43%-át takarítja/keresi meg! Ez ugye nem rossz? S a katalógusár? Igen, versenyképes. A francia minőség viszont felülmúlhatatlan!

Megnézem az akciós árlistát >>>

A L'ambre-nál nincs havi vásárlási mennyiség, nincs éves tagdíj, a csatlakozás feltétele (ami a raktári áron történő vásárlásra jogosít) a "munkaeszköz" - tesztdoboz és tartozékai megvásárlása, mely 9000 Ft-ba kerül (+ vidékre az utánvét költsége - összesen 10260 Ft), s 35db 1ml-es francia illatmintát tartalmaz.

Megnézem a belépőcsomagot >>>

Annak, aki cégünknél további pénzkeresési lehetőségre vágyik, ajánljuk a csapatépítést. A L'ambre-nál nincs leszakadás, másik Szponzor alá átregisztrálás, egyenletes stabil fejlődést lehet elérni, persze munkával, mint az MLM-ben általában. A L'ambre hosszú távra tervez - az üzlet örökölhető!!!!

Megnézem a Marketing tervet >>>

Kínálatunk folyamatosan bővül, a mindenkori igényeknek megfelelően szépülnek termékeink, összetételük modernizálódik.

A L'ambre fejlődése a 7 év alatt - képgaléria >>>

Mindenkinek ajánljuk képzéseinket, ahol regisztrált Tanácsadóink megismerkedhetnek termékeink pontos használatával, azok értékesítésével, s a csapatépítéssel.

Nagyobb összejöveteleink mindig valamilyen újdonság, változás bevezetésével kapcsolatosak.

A raktárunk Vácott van, a vidéki Tanácsadók postai úton jutnak hozzá a megrendelt termékekhez. A szállítási díj adott címre 5kg-ig: 852 Ft.

Fizetési határidő a számla kiállításától számított egy héten belül vagy kp-ban a raktárban, vagy postai csekken.

Tetszik! Csatlakozom! >>>