DNA-Shot termékcsalád

A L'ambre termékcsaládok koronázatlan királynője az új DNA-Shot termékcsalád - exkluzív bőrápoló krémek családja érett bőrre (40 év felett). Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott!! Visszaadja és megtartja a bőr rugalmasságát, intenzív és hatásos ápolást biztosít, kontrolálja az öregedési folyamatot!

Modern összetételének köszönhetően igazi forradalom a bőrápolásban! Ismerkedjen meg a termékcsaláddal közelebbről!

DNA-Shot termékcsalád

DNA-Shot nappali krém (50 ml)

Exkluzív ránc elleni krém nappali használatra. A különböző típusú érett bőr ápolására szolgál, mely különleges harcot igényel az elmúló idő jeleivel. A krém csúcsminőségű aktív komponenseket tartalmaz, melyek egész nap fiatalító hatást fejtenek ki a bőrre.

DNA-Na: Dezoxiribonukleinsav (DNS) nátriumsója - a bőr sejtjeiben a visszaállító folyamatok erős stimulátora, melyet a kecsege hal ikrájából nyernek;

Hyaluronic Filling Spheres-Vector: Bioaktív komponens egyedülálló hidratáló hatással, mely azonnal csökkenti a ráncok mélységét.

Édes mandula olaj és Makadámia olaj: Nagyszerű puhító, nyugtató és regenráló tulajdonágaik vannak. Azon lipidek gazdag forrásai, melyek struktúrája megegyezik az epidermisz lipidjeiek struktúrájával. Ennek következtében visszaállítják a bőr védő lipidrétegét.

A krém hatásosan símítja ki a ráncokat, jelentősen csökkentve azok mélységét. Fiatalítóan hat az arcbőrre, kijavítva és formálva annak oválisát. Visszaadja a bőr feszességét és rugalmasságát, hidratálja is. Visszaállítja a bőr szerkezetét: felépíti a kollagén, elasztin, valamint azok vízmegtartásért felelős összetevőinek rostjait. Segít visszaállítani a bőr helyes mechanikus funkcióit. A krém stimulálja a bőr természetes regeneráló folyamatait, lassítja a bőr öregedéséért felelős fermensek aktivitását. Természetes napfiltereket tartalmaz

Használati utasítás: használja minden reggel. Gyengéden masszírozza be az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. A krém használható a smink alatt.DNA-Shot termékcsalád

DNA-Shot éjszakai krém (50 ml)

Alvás közben a krém intenzíven regenerálja a bőrt, feltöltve annak tápanyag-tartalékát és semlegesítve a környezet káros hatásainak következményét.

A krém speciális regeneráló komplexumot tartalmaz, melynek összetevői közé tartoznak: homoktövisolaj, édes mandula olaj és Makadámia olaj, Chronodyn és a DNA-Na.

Aktív komponensekben gazdag - melyek az érett bőr problémáira ideálisan vannak összegyűjtve -, s így a bőr nagyszerűen regenerálódik. A természetes olajokban levő telítetlen zsírsavak erősítik a bőr természetes lipidrétegét és megakadályozzák a kiszáradást. A Chronodyn aktivizál és energiával tölt fel, ? DNA-Na - pedig visszaállítja az epidermisz szerkezetét.

Az éjszakai krém hatására a bőr kisímul, feszessége és rugalmassága megnő, az öregedés jelei csökkennek.

Használati utasítás: használja minden este, gyengéden masszírozza be a krémet az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe.DNA-Shot termékcsalád

DNA-Shot szemránckrém (15 ml)

Aktív komponenseinek köszönhetően a krém a meglévő ráncokat kisímít és feszességet ad. Intenzív ápolást biztosít a szem környéki bőrnek.

Aktív komponensek: DNA-Na:Dezoxiribonukleinsav (DNS) nátriumsója - a bőr sejtjeiben a visszaállító folyamatok erős stimulátora, melyet a kecsege hal ikrájából nyernek;

Hyaluronic Filling Spheres-Vector: Bioaktív komponens egyedülálló hidratáló hatással, mely azonnal csökkenti a ráncok mélységét.

Haloxyl - eltávolítva a puffadtságot és a szemek körüli árnyékokat, lassítja a bőr öregedését.

A benne található aktív komponensek különleges tulajdonságai, hogy visszaállítják a vérerekben a vér mikrocirkulációját és haemodinamikáját, csökkentik a szemek alatti árnyakat.

A krém kisímítja a meglévő ráncokat és megelőzi újabbak keletkezését. A szem környéki bőrnek feszességet és rugalmasságot ad és úgy működik, mint egy lifting.

Használati utasítás: gyengéden kenje fel reggel és este a felső és az alsó szemhéjakra. Ügyeljen arra, hogy a krém ne kerüljön a könnyzacskóba. A krémet a smink alatt is lehet használni.DNA-Shot termékcsalád