DNA Ultra Lift

L'ambre Újdonság! Az érett, mimikai ráncokra már hajlamos bőr gyors regenerálására és küllemének javítására. Az arc, a nyak és a dekoltázs bőrére.

Hatása a tengeri moszatok és oldott búzafehérjék nagyszerű peptid-komplexumán alapul, mely fantasztikus lifting hatást biztosít.A szérum használatakor az eredmény azonnal jelentkezik. A hatóanyagok aktívan áramlanak be a bőr legmélyebb rétegeibe és a mimikai izmokba. Eredményeként a bőr sima és rugalmas lesz, javul az anyagcseréje, kisimulnak az apróbb és mélyebb mimikai ráncok.

A szérum a botulinum toxin (röviden botox) alternatjvája. Normalizálja az arcizmok fiziológiai folyamatait, relaxáló hatású. S mindezt természetes, ártalmatlan, mellékhatások nélküli aktív komponensek segítségével, melyek blokkolják a mimikai izmok idegvégződéseit és ezzel ellazítják azokat.

A két peptid és a hidratálást szabályozó komponensek forradalmi hatásának eredménye a mimikai ráncok mélységének 25-47%-os csökkenése.

Használati utasítás:

Ajánlott naponta vagy abban az esetben, ha azonnali ránctalanító hatást akar elérni.

Először használja a DNA nappali krémet, várja meg, amíg az teljesen felszívódik, majd vékony rétegben vigye fel a DNA-shot Ultra Lift szérumot. A sminket csak a szérum teljes felszívódása után tegye fel.

botulinum toxin (röviden botox) alternatjvája

DNA Ultra Lift