Fiatalító Szérum

Európában minden harmadik nőnek száraz a bőre. A száraz bőr nem termel megfelelő mennyiségű lipidet, érdes és nem eléggé elasztikus (az epidermisz sejtjei hámlanak). Az életmód megváltozása, a higiénikus termékek, a túlzott napozás, vagy a központi fűtés hatása, a hideg vagy a forró levegő, a szél valamint a légkondicionálók elősegítik a bőr szárazságát.

A Fiatalító Szérum - speciális arckoktél, olyan tápláló- hidratáló komplexumot tartalmaz, mely védi a bőrt a kiszáradástól, egyidejűleg puhaságot és a rugalmasságot biztosít neki, gátolva általa a korai öregedést.

A Fiatalító Szérum a növényi olajok multiaktív koncentrátuma, mely A, E és F vitamint, foszfolipideket és fitoszterolokat tartalmaz.

Fiatalító Szérum

Az A provitamin - aktiválja a sejtek regenerálódási folyamatát, puhítja és kisimítja az epidermiszt. Javítja a bőr küllemét, növeli annak rugalmasságát és kisimítja a ráncokat.

Az E vitamin - a fiatalság vitaminja, regeneráló és aktiváló hatású. Javítja a vérkeringést, regenerálja a sejteket, védi a bőrt a szabad gyökök negatív hatásától. Védi az epidermisz lipidjeit a pusztulástól, s lassítja a bőr öregedését.

Az F vitamin - serkenti a bőr immunitását, gyorsítja a regenerálódását és visszaállítja annak természetes védőrétegét.

Használati utasítás: a Fiatalító Szérumot éjszakára javasoljuk, mikor a bőr és a sejtek regeneráló folyamatai a lehető legintenzívebbek A koncentrátum visszaállítja a bőr védőmechanizmusának funkcióit. A száraz és ruganyosságát vesztett bőr ideális védelme. Használata egyszerű. A kapszulát kinyitva a szérumot rákenjük az arc és a nyak bőrére. Gyorsan felszívódik, s a bőr puha és hidratált lesz általa. A Fiatalító Szérum - ideális különösen azon bőrfelületek ápolására, melyek hajlamosak a túlzott kiszáradásra.