L'ambre Folyékony alapozó 35+

Az új MAKE UP 35+ folyékony alapozó könnyű és olvadó textúrája lágyan befedi az arcbőrt és annak elragadó árnyalatot ad. Szilikon alapú, elasztikus tulajdonságai segítenek elfedni az apró ráncocskákat. Fiatalos, egészséges bőr effektust és egyenletes, természetes árnyalatot biztosít.

A L'ambre az Ön bőrének ápolására forradalmi terméket hozott létre, mely nemcsak "ékesíti" a bőrt, hanem speciális formulájának köszönhetően aktívan ápol és részt vesz a kozmetikai defektek korrekciójában. 35 év feletti hölgyeknek ajánlott.

A 35+ Folyékony alapozó ideális alap a smink alatt, a feszesítő hatás és az egészséges ragyogás a bőrt fiatalabbá és egyidejűleg egészségessé teszi.

Az alapozó gondosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően nem csak eltünteti a bőr hiányosságait, de leplezi a bőr fáradtságát, pontosabb arc ovális hatását kelti, mattosít, táplál, és hidratál egész nap.

A Folyékony alapozó 35+ víz alapú, nem tartalmaz olajokat, ennek köszönhetően nem folyik szét a bőrön és egész nap teljes komfortérzetet, könnyűséget és frissességet biztosít. Mattosító és lifting hatású. A vékony bársonyos textúra segíti a bőr felületének maximális kiegyenlítését, hozzáigazodva annak természetes színéhez, szép egyenletes tónust ad az arcnak.

Az előnye a hatásos az egész nap tartós ráncsimító hatás. Az anti-age formula egy láthatatlan lifting réteget képez, mely pillanatok alatt feszesíti a bőrt. A könnyű és selymes konzisztencia nem mutat maszk hatást, mivel szinte észrevehetetlen a bőrön. Nem tömi el a pórusokat, hagyja a bőrt lélegezni. Ez a hatás a modern receptúrának köszönhető: a víz illó zsírmentes szilikonban feloldva.

Az új generációs szilikon részecskéknek - melyek belsejében van a púder - köszönhetően az alapozó nem gyűlik össze a ráncokban, nem emeli ki azokat.

A lágy könnyű illat kellemessé teszi a folyékony alapozó 35+ használatát.

Folyékony alapozó

Aktív összetevők:

Hialuronsav - a legjobb bőrhidratáló komponens. A bőr felső rétegén védő felületet képez, mely nem engedi ki a vizet a bőr mélyebb rétegeiből (s így megmarad a bőrsejtek vízegyensúlya), regenerál, növeli a rugalmasságot, kisimítja a bőrt és csökkenti a ráncokat.

E vitamin - megköti a szabad gyököket és védi a bőrt a napsugárzás (UV szűrő) és a környezet káros hatásaitól.

Siegesbeckia orientalis (makino) - koncentrátuma visszaállítja a kollagén és az elasztikus rostok mennyiségét, javítja az irha szövet és az epidermisz összekapcsolódását. Gyulladás gátló, stimulálja a bőr megújulását, nagyszerűen puhít.

Rabdosia Rubescence - Kína ökológiailag tiszta Wang Wu megyéjében honos növény. Koncentrátuma gazdag oridoninban, mely megakadályozza a pigmentációt, növeli a bőr elasztikusságát és rugalmasságát. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem komedogén. (A "nem komedogén" felirattal ellátott termékek nem okoznak mitesszerképződést. Ha aknés és/vagy zsíros a bőre akkor csak ilyen termékeket használjon.)


Bőrápolás
L'ambre Folyékony alapozó 35+