L'ambre Folyékony szemkihúzó tus -
a mély pillantás titka

A folyékony tus, annak ellenére, hogy felvitele nehéz, nagyon népszerű. Kiemeli a szemeket, a sminket és különösen jól mutat, ha az árnyalata megegyezik a szemhéjpúderéval.

Hogyan vigyük fel a tust

Mély és átható, titokzatos és kifejező... ez a tussal szépen kihúzott női pillantás. Hogyan tegyük varázslatossá szemeinket? A gyakorlat - a siker záloga. De kezdetnek íme néhány tanács.

A kontúrt mindig világos helyen és tükör előtt rajzoljuk, odafigyelve a mozdulatokra.

Első lépés. Egy kicsit döntsük hátra a fejünket és az ujjbegyünkkel húzzuk el kissé a felső szemhéjunkat, ezzel mintegy kimerevítve a szemvágatot. A másik szem maradjon teljesen nyitva és figyelje a mozdulatunkat.

Második lépés. Húzzunk vékony vonalat minél közelebb a szempillák tövének vonalához. Kezdjük a szem belső sarkától és óvatosan haladjunk kifelé. Ha nincs elég rutinunk, hogy egyszerre rajzoljuk meg a vonalat, húzzunk néhány rövid, egymáshoz kapcsolódó csíkot. Igyekezzünk, hogy a kezünk ne remegjen (próbáljuk meg kitámasztani a könyökünket valamivel) és a vonal ne csússzon el.

Harmadik lépés. Ha meghúztuk a vonalat, kicsit árnyékoljuk, hogy pillantásunk természetesebb legyen. Mielőtt kinyitjuk a szemünket, győződjünk meg róla, hogy a tus megszáradt.

Negyedik lépés. Ha a felső szemhéjjal kész vagyunk, kicsit kísérletezzünk az alsóval. Kezdjük kívülről és lassan közeledjük a szem közepéhez. Az alsó vonalat többnyire elég a szem közepéig megrajzolni, vagy még addig se. Hogy a smink természetesebb legyen, árnyékoljuk kicsit a kontúr külső szélét.

S még néhány szó a folyékony tusról

Gyakoroljuk az egyenes vonal rajzolását a kézfejünkön. Érezzünk rá, milyen erősen kell rajzolnunk, hogy a megfelelő vastagságú vonalat kapjuk. A szem külső sarkához közeledve maradjon meg az egyenletes és azonos szélességű vonal. Ha a szem sarkában állunk meg, akkor pillantásunknak nyitottságot adunk. Ha egzotikusabb pillantást szeretnénk, rajzoljunk egy kis nyilat a vonal folytatásaként. A végét feltétlenül árnyékoljuk, hogy eltüntessük a "szögletes" hatást.

A L'ambre folyékony szemkihúzó tus - vízálló, nem kenődik szét, minek következtében a smink szép és hosszantartó.

L'ambre Folyékony szemkihúzó tus
L'ambre Folyékony szemkihúzó tus

L'ambre Folyékony szemkihúzó tus