L'ambre Hydrafresh Maszk

A bőr megfelelő puhaságának, rugalmasságának, egészséges színének és természetes fényének megtartásához szükség van megfelelő mennyiségű vízre. A hidratálás hiánya oda vezet, hogy a bőr hámlós, sápadt, túlfeszített lesz és a meglévő ráncok jobban kiemelkednek.

A L'ambre arcmaszkja gazdag formulájával mindennapi ápolással biztosítja a normál és száraz bőr intenzív hidratálását, táplálását és a környezet negatív hatásai elleni védelmet.

A száraz és normál bőr különlegességeit figyelembe véve a maszkot speciális hidratáló-tápláló komplexummal gazdagítottuk.

A maszk olyan különleges kompozíciókat foglal magába, mint:
- poliglutaminsav polipeptidjei
- amino trimetilglicin
- szkleroglükán

Ezen összetevők segítségével a maszk képes megtartani a bőr hidratálásához megfelelő mennyiségű vizet. Az összetevők között szereplő szkleroglükánnak köszönhetően pedig a maszk nyugtató és gyulladás gátló hatású.

A maszk hidratáló hatása erősödik a hialuronsav növényi analógjának hozzáadásával, amely struktúrájának köszönhetően intenzíven hidratálja a bőrt és simítja a ráncokat.

HYALUROSMOOTH™ - természetes, botanikus poliszaharid, melyet az Indiában termesztett Cassia Angustifolia növény (szenna) magvaiból nyernek. A HYALUROSMOOTH™-nak kettős hatása van. A poliszaharidok a bőrön védő réteget képeznek, s az összegyűjti a vizet és feltölti a ráncokat. Az intenzív hidratálásnak köszönhetően a ráncok redukálódnak és a bőr simább lesz. Összehasonlító vizsgálatok igazolták, hogy HYALUROSMOOTH™ hatásosabb komponens, mint a nátrium-hialuronát (a hialuronsav nátrium sója). HYALUROSMOOTH™ nagyszerű szenzoros tulajdonságú. A bőr azonnal puhává, simává és bársonyossá válik. A vízben oldódó emollient pedig segíti a bőr természetes lipid rétegének visszaállítását.

A hatásának eredményei:
A zseléállagú maszk hatásának következményei:
- az aktív komponensek nagyszerűen felszívódnak a bőrben
- a rendszeres használat garantálja a szárazságra hajlamos bőr intenzív hidratálását és ápolását.
- Az intenzív hidratálásnak ránccsökkentő hatása van.
- a bőr simábbá és bársonyosabbá válik
- nyugtatja az irritált bőrt
- a bőr visszanyeri természetes fényét és simaságát

Használati utasítás:

A bőr gondos megtisztítása után - itt ajánlott hidratáló-tápláló tej és tonik használata - vigyünk fel vékony rétegben a maszkot és várjuk meg, míg felszívódik. Az esetlegesen fennmaradó felesleges maszkot vattával töröljük le. Használjuk intenzív kúraként minden este, vagy hetente kétszer a bőr megfelelő hidratáltságának megtartására.

Kiszerelés: 80 m

L'ambre Hydrafresh Maszk    L'ambre Hydrafresh Maszk