Igazgyöngy termékcsalád

Örömmel és büszkén mutatjuk be az új L'ambre bőrápoló családot. A legújabb kutatások eredményét bemutató, a mai kor elvárásainak megfelelő, hipoallergén, ápoló-védő és környezetbarát összetevőkből készült új termékcsalád - a francia igényesség és elegancia tükre.

Igazgyöngy termékcsalád

Igazgyöngy dekoltázskrém
"PEARL CREAM for neck and decolletage", 80 ml

Speciálisan a nyak és a dekoltázs érzékeny bőrének különleges ápolására kifejlesztve. Összetevőinek nagyszerű kombinációja segíti a kollagén termelődését, visszaállítja a bőr rugalmasságát és megakadályozza a ráncok keletkezését.

Hatása: A puha és selymes krém megakadályozza a bőr petyhüdtté válását, a nyak karcsú lesz, a dekoltázs bőre pedig sima és rugalmas.

Aktív összetevők:

Édes mandulaolaj - erős regenerációs és nyugtató hatású. Szabályozza a bőr lipid- és vízegyensúlyát, aktivizálja a sejtek megújulását, lassítja azok öregedését, elhárítja a bőr gyulladásos folyamatait, különösen hasznos a bőrirritációknál.
Igazgyöngy kivonat - igazgyöngy por, mely 18 aminosavat és mikroelemet tartalmaz, segíti a az elszarusodott bőrszövet eltávolítását, csökkenti a bőr pigmentációját.
Sáfrányolaj - élénkítő és nyugtató hatású. Könnyen felszívódik, antidepresszáns, kardiotonikus és gyulladásgátló hatású.
A.E.P és B5 vitamin - kisimítják a ráncokat, megakadályozzák azok megjelenését, fiatalítják, erősítik és feszesítik a bőrt, megakadályozva annak fonnyadását, védve a naptól és a káros környezeti hatásoktól.

Használata: vigyük fel a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrére, masszírozó mozdulatokkal, a nyaknál alulról az áll felé. Használjuk heti 2-3 alkalommal.Igazgyöngy dekoltázskrém

Tisztító & arclemosó tej igazgyöngy kivonattal
(120 ml)

Száraz és érett bőrre

Sminkeltávolító tej - a száraz és érett bőrre, melynek nagy szüksége van a tápláló és regeneráló anyagokra. Ezeknek a követelményeknek nagyszerűen megfelel az A, E, F és B5 természetes vitaminokból álló speciális komplexum. Figyelembe véve a száraz érett bőr specifikus igényeit, a tej speciális igazgyöngyből nyert komplexumot tartalmaz, mely ásványi sókban, oligoelemekben és peptidekben gazdag. A stimuláló igazgyöngy komplexum meggyorsítja a bőr regeneráló folyamatait, egészséget, életvidámságot és fényt adva neki. A tej nagyszerűen tisztítja a bőrt a make-uptól és a természetes szennyeződéstől, ugyanakkor nem rontja meg annak védő lipid rétegét, és védi a kiszáradástól.

Használati utasítás: Kozmetikai tampon segítségével vigyük fel a tejet az arc és a nyak bőrére. A szem make-up tisztításánál vigyázzon, hogy a tej ne kerüljön a könnyzacskóba. A gondos tisztítás után az Arclemosó-hidratáló igazgyöngy tonikkal frissítse bőrét. Utána használhatja a Ránc elleni igazgyöngy krémet.

A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Arclemosó-hidratáló igazgyöngy tonik érett bőrre (120 ml)

Hidratáló-tápláló tonik, alkoholt nem tartalmaz, érett bőrre ajánlott, mely intenzív hidratálást igényel. Regenerál és véd a környezeti ártalmaktól. Speciális komplexuma A,E, F,H és B5 vitaminokat s egy olyan speciális hidratáló-tápláló hatóanyagot tartalmaz, melyet a meleg tengerek igazgyöngyéből nyernek, s ami peptidekben és ásványi sókban gazdag. Visszaadja a bőrnek a természetes pH értékét és javítja krém hatóanyagainak a felszívódását.

Használati utasítás: Miután a bőrt gondosan megtisztította a Tisztító & arclemosó tejjel,kozmetikai tampon segítségével a tonikkal frissítse fel az arc és a nyak bőrét. Engedje a tonikot a bőrbe beszívódni. Utána használhatja a Ránc elleni igazgyöngy krémet.

A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Ránc elleni igazgyöngy krém érett bőrre (50ml)

Az idővel a bőr elveszti elasztikusságát, egyre vékonyabb és lazább lesz. Megjelennek az első szarkalábak, majd egyre láthatóbbak lesznek.

Ez a hatóanyagokban kimondhatatlanul gazdag ránc elleni krém egy olyan koncentrátum, mely fiatalító-regeneráló anyagokban gazdag. Az aktív fiatalító komplexum igazgyöngy kivonatot, "Matrixyl" aktív peptideket, A,E,F vitaminokat valamint kudzu (kínai növény) kivonatot tartalmaz, melynek ránckisimító hatása van. Visszaállítja a bőr architektúráját: a kollagén és elasztin szöveteit, és azokat a hatóanyagokat, melyek a víz megtartásáért felelősek. Lassítja a bőr öregedését előidéző fermentek aktivitását, és láthatóan simítja ki a ráncokat. Megakadályozza a bőt petyhüdtségét, ruganyossá és simává teszi azt, ugyanakkor javítja az arc kontúrját, s úgy működik mint egy lifting. Természetes napszűrőket tartalmaz.

Használati utasítás: használja minden nap reggel és este. Alkalmazható regeneráló maszkként is, heti három alkalommal éjszakára, az arc megtisztítása után.

Vigyünk fel vékony réteget az arcbőrre és hagyjuk beszívódni.

A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nyugtató-hidratáló igazgyöngy szemkrém érett bőrre (15 ml)

A vérerek törékenysége, a nem megfelelő vérkeringés és a környezeti szennyeződések hatása okai lehetnek a szem körüli árnyaknak és puffadásoknak Ez a krém egyedülálló koncentrátumot tartalmaz "Eyelisse + Haloxyl", mely a bőr öregedési effektusát csökkenti. Nem mindennapi hatóanyagai javítják a vér mikrocirkulációját és hemodinamikáját a vérerekben, ezáltal csökkentik a szemek alatti árnyakat és a puffadásokat.

Kisimítja a mélyebb ráncokat és megelőzi újabbak keletkezését. Rugalmasságot, elasztikusságot ad, regenerálja a szem körüli bőrt, valamint neutralizálja a szabad gyököket s védi a bőrt a környezet ártalmas hatásaitól. A krém könnyen beszívódik. Használható a szem make-upja alatt.

Használati utasítás: vigye fel reggel és este az alsó és felső szemhéjakra. Ügyeljen, hogy a krém ne kerüljön a könnyzacskóba. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.Igazgyöngy termékcsalád
Igazgyöngy termékcsalád