Körömápoló szerekKöröm regenerátor No. 14.

Helyreállítja és stimulálja a köröm növekedését
Kiegyenlíti a köröm felületét, megvastagítja és erősíti a körmöt. Nagyszerűen használható a műköröm leszedése után. Hatóanyagok: E vitamin, algakivonat, ásványi anyagok.

Ajánlott:
1. sárga körömre
2. gyenge körömre
3. gyengén növő körömre
4. egyenetlen felületű körömreKöröm regenerátor No. 15.

Kálciumos regeneráló zselé a törékeny köröm helyreállítására
Regenerálja erősíti és hidratálja a köröm sérült struktúráját. Nem tartalmaz formaldehidet, toluent és kámfort. Hatóanyagok: szilikon, Musako fa olaj, kálcium-pantenian, E vitamin, tengeri algakivonat.

Ajánlott:
1. törékeny és apró körömreKöröm regenerátor No. 16.

Szilíciumos-proteines erősítő és regeneráló
Hatóanyagaival megóvja a körmöt a rétegződéstől és a sárgás árnyalat kialakulásától. Erősíti és helyreállítja a köröm széttöredezett részeit. Hatóanyagok: búzaprotein, szilícium és C vitamin. Nem tartalmaz formaldehidet, toluent és kámfort.

Ajánlott:
1. rétegződött körömre
2. töredezett és széttöredezett körömrészekreKöröm regenerátor No. 17.

"Spa" a körömre
Speciális regeneráló és növesztő szer. Szagtalan, alkoholmentes, víz alapú folyadék. Meggátolja a köröm töredezését és visszaadja annak elasztikusságát. Intenzíven hidratál és védelmet biztosít. Hatóanyagok: D-pantenol, C vitamin, tengeri kivonat.

Ajánlott:
1. gyenge és vízhiányos körömre
2. törékeny körömreKöröm regenerátor No. 18.

Szenzációs vitamin komplexum
Speciális, vitaminban gazdag formula, mely táplálja és javítja a köröm elasztikusságát, visszaállítva annak struktúráját. Nagyon jól hat az érzékeny, gyenge és kis körömre (használható a műköröm levétele után is). Nem tartalmaz formaldehidet, toluent és kámfort. Hatóanyag: A, E és B5 vitaminok, Argan olaj

Ajánlott:
1. sárga és sérült körömre
2. gyenge és vékony körömreKöröm regenerátor No. 19.

Regenerál és aktív fedőréteget biztosít
A puha és törékeny köröm kezelésének intenzív szere. Visszaállítja és serkenti annak növekedését. Növeli a keratin képződést, erősít és kemény fedőréteget képez a körmön. Alkalmazása révén a köröm csillogóvá válik. Nem tartalmaz toluent és kámfort.

Ajánlott:
1. törékeny körömre
2. puha körömre
3. lassan növő körömre