A CÉGRŐL

A LAMBRE® Groupe International cég 1999 óta működik a parfüm- és kozmetikai termékek piacán - parfümök és kozmetikumok széles skáláját forgalmazza LAMBRE® márkanév alatt.

A cég létrehozásának a célja nem csak az volt, hogy a piacra olyan terméket vigyen, mely az emberek életébe valami varázslatost és egyedit hoz, hanem ami a legfontosabb - mindenki saját egyéni elvárásának és ízlésének megfelelőt, s emellett persze jártassá tegyen a szépség tudományában. Ezért kap fontos szerepet a vevők egyéni konzultálása.

A cég termékei nem kerülnek a boltok polcaira. A folyamatosan szélesedő kereskedelmi hálózat alapját a LAMBRE® Tanácsadók adják. A Tanácsadó - profi, aki segít a vásárlónak a helyes választásban. A cégnél szerzett ismereteknek, tájékoztatóknak és képzéseknek köszönhetően a LAMBRE® Tanácsadó segít a vevőnek megtalálni a megfelelő aromát, meghatározni a dekorkozmetikumok színgammáját, kiválasztani a bőrápolási termékeket.

A LAMBRE® Groupe International eszmei megalkotója és alapítója a cég jelenlegi elnöke, Peter MONGIRD.

A LAMBRE® Groupe International

TÖRTÉNET

Réges-régen, mikor a földön még nem voltak emberek, a fák és az állatok pedig akkorák voltak, mint a hegyek, az égen két nap volt. Egyszer az ég nem tudta megtartani az egyik napot, s az beleesett a tengerbe, a köves alján szétpattant és milliárd apró részecskére hullott. A hullámok azótais a partra sodorják a leesett nap apró darabkáit, amiket az emberek borostyánnak neveznek.

Eltelt sok száz év. A fiatal tengerésztisztet hazájából, Lengyelországból a sors Franciaországba sodorta. Ott, Marseille környékén a hajója mindössze 3 napig állt.

A tengerésztiszt ezalatt a rövid idő alattmegszerette a Földnek ezt a bámulatos szegletét, ahol egybe olvadt a tenger, a szőlőskertek illata és a Provance napja által átitatott füvek aromája a helyi lakosok mosolyával.

Elhajózás előtt még egyszer végigsétált a tengerparton, mikor a lába alatt megcsillant egy érdekes kő, mely a borostyánhoz hasonlított. Arcához emelve megérintette annak enyhe szegfűszeges aromája. A kétsége elmúlt: így csak egy kő illatozik a világon, a borostyán. A tiszt csodálkozott, hogy került ez a "nap ajándéka" a hideg Balti-tengerből ide, a meleg Franciaországba? Ez a kő, a csodás ország színei és aromája felidézték gyermekkori álmát, mely akkor megvalósíthatatlannak tűnt: "Hogyan tartsuk meg a múló szépséget és ajándékozzuk az embereknek". Furcsa vággyal utazott el: változtatni akart a saját kemény törvényű katonai életén. Telt az idő és a volt katonatiszt létrehozta vállalkozását "borostyános" névvel: LAMBRE. Most már ő maga ajándékoz az embereknek aromákat, melyek hatalmát saját magán érezte a messzi Provance-ban. A cége nagyon fontos feladatot vállalt fel: segít az embereknek rátalálni a szépségkultúrájára, hivatássá téve ezt a nemes és lebilincselő tevékenységet.

A régi nap kis darabkája, mely az idők mélyéből vetődött ki a partra, nem csak a LAMBRE cég alapítójának, Peter Mongirdnak az életét változtatta meg. Megváltoztatta százak, ezrek, a cég részeivé vált emberek életét, hiszen a LAMBRE termékekkel foglalkozva közülük mindegyik a sikerre törekszik. Mikor Petertől megkérdezik, hogy a LAMBRE aromák miért érintenek meg mindenkit, ő felidézi a régi történetet a csodás kővel - és állítja, hogy neki sikerült megtalálnia azt az formulát, melyben összeolvadt Franciaország összes aromája az idegen tengerparton talált borostyán szegfűszeges illatával.

Tengerpart

KÜLDETÉS

A modern és harmonikus ember imidzsének megalkotása és tökéletesítése minőségi parfüméria és kozmetikumok használatával, a szépségkultúra megismerésével és formálásával.

Megalkotjuk saját sikertörténetünket,olyan terméket ajánlunk a piacon, melyek segítenek az embereknek megvalósítani az önmagukban rejlő szépséget és világgal való harmónia iránti álmokat.

Filozófiánk alapja a következő 4 emberi érték:

Szépség - a világ, a természet, az üzlet és a kapcsolatok szépsége.

Alkotás - az előrehaladás, teremtés, a világra néző új pillantás megformálása.

Siker - az elért célok harmóniája.

Tudás - a tudásszomj, hogy minél többet tudjunk meg a minket körülvevő világról, s annak részeként saját magunkról.

ALAPITÓ

A LAMBRE® Groupe International alapítója és eszmei létrehozója a cég jelenlegi elnöke, Peter Mongird, aki mögött tengerésztiszti, banki alkalmazotti, és néhány MLM cégnél megszerzett tanácsadói tapasztalat áll. Múltbeli tapasztalataira építve az MLM termékek piacának előnyeit és hátrányait ismerve alapította meg saját, parfüm- és kozmetikai termékeket gyártó cégét.

Peter Mongird

MINŐSÉGPOLITIKA

A LAMBRE® cég már a kezdetektől minden figyelmét a termékek összetételére fordítja, a fő hangsúlyt a minőségre helyezi. Figyelembe vettük azt a tényt, hogy Franciaország divatdiktátor ezen a területen, ezért kötöttünkközvetlenülszerződést a legjobb francia parfüm- és kozmetikai gyárakkal.

Számunkra fontos, hogy a LAMBRE® márkanév alatti teljes gyártási folyamat-a parfüm kompozíciók gyártása és a flakonba töltés - francia területen,szakemberek felügyelete alatt történik.Külön figyelmet fordítunk a késztermék csomagolására, a flakonokat, permetezőket, a műanyagot és a kartont Olaszország, Németország, Anglia, Lengyelország gyártóitól szerezzük be. Ezért vagyunk nyugodtak afelől, hogy minden folyamatnál, de főként a természetes összetevőkkel, a növényi eredetű alapanyagokkal történő munka során betartásra kerülnek a minőségi követelmények. És ezek nem csak szavak.

Képviseletek (térkép)