Nőknek

"A parfüm - láthatatlan, de ugyanakkor feledhetetlen és felülmúlhatatlan divatkellék. Előre jelzi a nő megjelenését és emlékeztet rá, miután elment."
(Coco Chanel)

A parfüm – láthatatlan, de ugyanakkor feledhetetlen és felülmúlhatatlan divatkellék. Előre jelzi a nő megjelenését és emlékeztet rá, miután elment.

Az emberi érzések között nincs titokzatosabb, mint a szaglás. Az illat, mely egyszer már hatalmába kerítette az embert, sok évtized múlva visszahozza az elmúlt érzéseket.

Az aromák misztikusságát sem tudományos elemzés, sem költői megfogalmazás nem tudja meghatározni, bár az évszázadok során a tudomány és a költészet igyekeztek megfejteni a titkot.

A ránk ható illatok skálája olyan széles és különböző, hogy az emberek sokszor nem tudják megmagyarázni, mivel tartja fogva őket egyik vagy másik aroma.

Az illatok a természet szépségét jelenítik meg. A régi koroktól a nők varázslatos és titokzatos illatokkal igyekeztek kihangsúlyozni szépségüket és egyéniségüket.

Parfümöt használni - eggyéolvadni teljesen az illat csodájával. A franciák úgy tartják, hogy a nő akkor elegáns, ha elegáns cipőt, szép akkurátus frizurát visel, ápoltak a körmei és a legfontosabb - helyesen kiválasztott parfümöt használ!

A L'ambre parfümök szerény csomagolásban a nagyszerű és jól ismert francia aromák gazdag világát rejtik.

A 2,3 ml-es L'ambre Parfümminták segítségével Ön kiválaszthatja az ízlésének és egyéniségének leginkább megfelelő illatot kollekciónkból.

2,3 ml-es L'ambre Parfümminták
20 ml-es L'ambre Parfümminták

20 ml-es Parfüm kiszerelésben csak női illatokat ajánlunk. Mint ahogy egy estélyi ruha, smink vagy egy ékszer kiemeli a nő szépségét, úgy ékesít egy megfelelő illat is.

Míg a L'ambre Parfüm a hölgyek esti öltözetét ékesíti, addig a L'ambre Eau de Parfum (50 ml) a nappali viselet gyengéd kiegészítője. Találja meg saját, egyéni aromáját, mely bájt kölcsönözve összefonódik az Ön küllemével!

L'ambre Eau de Parfum (50 ml)