Olivaolaj termékcsalád

Oliva balzsam (200ml)
Hidratáló-tápláló balzsam a testre - érzékeny és száraz bőrre ajánlott, melynek szüksége van a folyamatos hidratálásra, táplálásra és védelemre.
A balzsam helyreállítja a bőr lipidrétegét, felületét simává és bársonyossá varázsolja. Az aktív összetevők: frissen sajtolt olivaolajból készült hidratáló oliva-regulátor és levendula-koncentrátum garantálják a nagyszerű eredményt. A hidratálók - olivaolaj és B6 vitamin puhítja és rugalmassá teszik a bőrt, megakadályozzák annak elszarusodását. A levendula- és az olivamag-koncentrátum tonizál, antiszeptikus hatású és véd a szabad gyökök negatív hatásától. A termék folyamatos használata bársonyosságot és rugalmasságot ad a bőrnek.
A balzsamot fürdés vagy napozás után ajánlott felvinni a bőrre. A kellemes balzsam különleges módon ápolja az Ön bőrét.

Hidratáló tonik érzékeny és száraz bőrre (120ml)
Olivaolajos hidratáló tonik az arcbőrre. Speciálisan mindennapi használatra -az érzékeny, normál és száraz bőrre, melynek igénylik a lágyan ápoló természetes összetevőket.
Ezt az ápoló hatást az összetételben szereplő aktív komponensek biztosítják: az olivaolaj és a levendulavirág-kivonat. A különleges ápoló hatás az olivából kapott természetes emolienteknek köszönhető. A levendulakivonat tonizál, antiszeptikus, véd a szabad gyökök káros hatásától.
Használata: nedvesítsük be a kozmetikai tampont és a tonikot lágyan dörzsöljük be az arc és a nyak bőrébe. Tonizálás után pedig vigyük fel a megfelelő olivakrémet.

Hidratáló éjszakai krém érzékeny és száraz bőrre (80ml)
Hidratáló éjszakai krém az arcbőrre. Speciálisan a mindennapi használatra - az érzékeny, normál és száraz bőrre. A krém ápol, hidratál és véd a környezet káros hatásaitól. Csökkenti az irritációt és a pirosságot. A termék összetevői között tápláló anyagok és emulgátorok is szerepelnek, melyeket az olajfa terméséből vontak ki, s melyek garantálják a védelmet és nem irritálják a bőrt. A hozzáadott levendulakivonat tonizál, antiszeptikus hatású, véd a szabad gyökök káros hatásától. A nagyszerűen hidratáló olivatej és olivalolaj puhítja a bőrt, elasztikusabbá, rugalmasabbá téve, hidratál, és megakadályozva a hámlást. Az éjszakai olivakrém intenzíven ápolja a bőrt az alvás ideje alatt. bHasználata: olivatejes és tonikos tisztítás és hidratálás után éjszakára vigyük fel.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Hidratáló nappali krém érzékeny és száraz bőrre (80ml)
Nappali hidratáló krém az arcbőrre. Speciálisan mindennapi használatra kifejlesztve. Nagyszerűen felszívódó krém az érzékeny normál és száraz bőrre. Az érzékeny bőr különleges igényét figyelembe véve a komponensek között speciális puhító összetevőket találunk, melyeket levendulavirág-kivonatból és sajtolt oliva olajból nyertek. Az oliva olaj évszázadok óta ismert, mint a sérült bőr regenerálásának nagyszerű eszköze, mely enyhíti a sérülést és visszaállítja a bőr természetes lipid rétegét. A speciális hidratáló anyagok használata csökkenti a bőr szárazságát, kisimítja, megszünteti az irritációt, hidratál, puhít és kissé zsírral átitat. Védi a bőrt az atmoszféra káros hatásaitól. Matt védő réteget hagy a bőrön. Nagyszerű a smink alatt.
Rendszeres használata csökkenti a bőr túlzott érzékenységét.
Használata: az olivás arctisztítás és tonikos hidratálás után vékony rétegben vigyük fel az arcbőrre.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Puhító szemkrém érzékeny és száraz bőrre (15ml)
A szemkörnyéki bőr vékony, zsírmirigyek nélküli, ezért jobban ki van téve irritációnak és allergiának. A hidratáló oliva krém a szemkörnyéki érzékeny bőr ápolására szolgál. Speciális hipoallergén komplexum, mely enyhíti az irritációt és csökkenti a bőr érzékenységét. A krém az olivából nyert emulgálóknak, viaszoknak és emolienteknek köszönhetően nem irritálja a szemet, a tápláló anyagok pedig könnyen felszívódnak a bőrben. Nagyszerűen hidratál, regenerál, táplál, erősít és véd. A bőr elasztikusabbá és rugalmasabbá válik. Javítja a véráramlást, csökkenti a szemek körüli puffadást. A szemhéjpúdert világosabbá teszi, kisimítja a ráncokat. Komfortérzetet ad. Gyorsan és könnyen felszívódik, minek köszönhetően a smink rá azonnal felvihető.
Védi a bőrt a környezet ártalmas hatásaitól.
Használat: reggel és este az olivás tisztítás után vigye fel a bőrre, óvatosan masszírozva a felső és alsó szemhéjakat. Vigyázzon, hogy a szembe kerüljön.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Hidratáló-tápláló tej érzékeny és száraz bőrre (120ml)
Hidratáló-tápláló tej a smink eltávolításához. Speciálisan mindennapi használatra - érzékeny, normál és száraz bőrre, melynek szüksége van intenzív hidratálásra, táplálásra és védelemre.
Ez a kellemes és nem zsíros tej nagyszerűen tisztítja meg a bőrt a sminktől és más természetes szennyeződésektől, nem károsítva annak védő lipidrétegét. A megtisztított bőr általa selymes lesz. Ezt a hatást az összetételben szereplő aktív komponensek biztosítják: az olivaolaj és a levendulavirág-kivonat. A nagyszerű hatású hidratáló összetevők - az olivából kivont tej és olaj puhítják a bőrt, elasztikusabbá, rugalmasabbá téve, hidratálnak, a hámlást megakadályozva. A smink eltávolítása után a bőr friss és tiszta lesz. A különleges tisztító hatás az olivából nyert természetes emolienteknek köszönhető. A levendulakivonat tonizál, antiszeptikus, véd a szabad gyökök káros hatásától.
Használata: a kozmetikai tampont megfelelő mennyiségű tejjel átitatva tisztítsuk meg az arc és a dekoltázs bőrét. A szemkörnyéki bőrnél a smink leszedésekor ügyeljünk, hogy a tej ne kerüljön a könnyzacskóba. A tisztítást követően használjuk a hidratáló tonikot és az oliva termékcsalád megfelelő krémjét.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Oliva termékcsalád