Q10 - Energia & Vitalitás

Intenzív szérum az arc, a nyak és a dekoltázs regenerálására. Az érett bőr kezelésére, mely elvesztette rugalmasságát és fényét. Biztos védelmet nyújt a bőr öregedése ellen és egyidejűleg aktiválja a sejtek megújulási folyamatát.

Ebben meglepően hatásos a természetes A, E és F vitamin komplexum - melyet a homoktövis gyümölcséből nyernek - és a koenzim Q10.

A Q10 - Energia & Vitalitás a fiatalság és a hosszú élet elixírje. Azon létfontosságú folyamatok katalizátora, melyek a bőr sejtjeiben folynak. A vitaminokkal együtt a sejteket energiával látja el, lelassítja a bőr öregedési folyamatát.

Bőrápolás Q10 - energia

Az A provitamin kisímítja a ráncokat, javítja a bőr küllemét, növeli annak rugalmasságát.

Az E vitamin a fiatalság vitaminja, regeneráló és aktiváló hatású. Javítja a vérkeringést, regenerálja a sejteket, védi a bőrt a szabad gyökök negatív hatásától, lassítja annak öregedését.

Az F vitamin - a bőr immunitását stimulálja, gyorsítja a regenerálódását és visszaállítja annak természetes védőrétegét.

A Q10 - Energia & Vitalitás multiaktív koncentrátum, melynek összetétele koenzim Q10 és bioolajok. Ezeket szőlőből, valamint az Amazonas völgyében termelt maracujából és Franciaország déli részén termelt Ente szilvából nyerik.

A komplexum teljeskörű bőrápolást biztosít, megakadályozza a ráncok keletkezését. A benne található koenzim Q10, az A, E, F vitaminok, foszfolipidek és foszfoszterolok pozitívan hatnak az új sejtek fejlődésére, a kollagén szintézis aktivizálásával erősíti a kötő- és a sejtek közötti szöveteket. A telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a bőr védő lipid rétegének visszaállításához, javítják annak nedvességét és rugalmasságát. A fitoszteroidok gyulladásgátlók, védik az érzékeny bőrt.

Az egyszerhasználatos kapszulák - melyekben a szérum található - biztosítják az aktív összetevők magas koncentrációját. Alkalmazásuk során a meglévő ráncok észrevehetően kisímulnak és a bőr visszakapja egészségét és fényét.

Használati utasítás: Esténként az arc megtisztítása után a kapszula tartalmát vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére és egyenletesen masszírozzuk a bőrbe. Hagyjuk teljesen felszívódni. 30 napon át minden este ismételjük meg a folyamatot. 2-3 hónap múlva újabb kúra javasolt. A bőr állapotának javítása céljából és a kisebb változások szintentartásához használjunk 1-1 kapszulát heti 2-3 alkalommal.

A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Bőrápolás Q10 - energia