Kéz- és körömápoló készlet „Reparing Kit”

A Repairing Kit készlet igazi segítség kéz ápolásában és szépítésében. Minden megtalálható benne, mellyel Ön előkészítheti ujjait, kezét a manikűrre. Segítségével professzionális manikűrt végezhet otthonában.

Balzsam a kézre
Ideális az érzékeny kézre, melynek szüksége van a mosószerek és a környezet káros hatásai elleni védelemre. A balzsam hidratál és puhít, megakadályozza a bőr hámlását és kérgesedését. Csökkenti az irritációt, a kézbőrt puhává és bársonyossá teszi.

Krém a körmökre
Ezt a krémet a töredező vagy puha körmök erősítésére fejlesztették ki, mely elválaszthatatlan része a mindennapos körömápolásnak. Mélyen behatolva a bőrbe táplálja a gyenge körmöt, segít a rétegződött köröm helyreállításában, puhítja a kutikulát.

Gél a kutikulára
A kutikula a köröm tövénél húzódó, vékony bőrcsík. A gél intenzíven hidratálja és táplálja a kutikula bőrét, Ez a könnyű, nem zsíros krém visszaállítja a sérült és érdes bőrt, megakadályozva a körömszálkák megjelenését, csökkenti a kutikula növekedését.

Manikűreszközök
Segítik az ideális kézápolást. Könnyen eltávolítják az elszarusodott bőrt, a körömszálkát, a kutikulát, s segítik a körmök kívánt formájának kialakítását.

1. Körömcsípő
2. Köröm és kutikula vágó csipesz
3. Körömreszelő
4. Körömszálka kaparó
5. Bőrtoló

Kéz- és körömápoló készlet

L'ambre Kéz- és körömápoló készlet