Szempillaspirál

Szuper 3 Action szempillaspirál 3 az 1-ben (8 ml)

Nagyszerűen meghosszabítja, kiemeli és látványossá teszi a szempillákat. Az emulgált összetevőknek köszönhetően hidratálja és tápláló anyagokkal tölti fel a pillákat. A termék összetételében természetes viaszok vannak, melyek ellenállnak a magas hőmérséklet hatásának, garantálva ezzel a smink tartósságát a legnagyobb hőségben is. A nagyszerűen megtervezett kefe könnyedén göndöríti és egyidejűleg megfelelő mennyiségű festékkel látja el a szempillát.


Szempillaspirál

Újdonság!!

Szuper 3 Action szempillaspirál - bársonykék és mélyzöld

A szempillaspirál a smink királynője. A szempillák színétől függ nem csak a szem, de az egész arc formája, kifejezése. Érdekesség: az első színes szempillaspirál 1960-ban jelent meg!

A L'ambre, követve a divat tendenciáit, két színes szempillaspirált ajánl Super 3 Action sorozatából: bársonykék és mélyzöld. A Super 3 Action szempillaspirálok nagyszerűen szétválasztják a szempillákat a vastag kefének köszönhetően dúsítanak, bodorítanak, ezáltal minden szempillát kiemelnek.

A L'ambre szempillaspirál egyenletesen fedi és dúsítja a szempillákat. Összetevői között kondicionálók, vitaminok, fehérjék és viaszok vannak, melyek védik és ápolják a szempillákat.

A smink egyik alapvető szabálya: a szempillaspirál a szemek színéhez igazodjon. Akkor lesz a szemünk bársonyos, csillogó és kifejező.

Tehát a szürkés-zöldes szemek kiemelésére javasoljuk a mélyzöld szempillaspirált, a barna szemek pedig az ilyen spiráltól világosabbak lesznek és csodás mogyorós árnyalatot kapnak. A szürkés-kék szeműeknek pedig a kék színt ajánljuk.

Szempillaspirál
Szempillaspirál