Igazgyöngy kivonat

Régidők óta az igazgyöngy a természet különleges alkotásának számít, mely segít a bőr fiatalos kinézetének megőrzésében és visszaállításában.

Az igazgyöngy megemeli az élettónust és az erőt.

Hát ezért használja a kozmetológia és az orvostudomány évszázadok óta az igazgyöngyöt.

Az aminosavaknak és mikroelemeknek köszönhetően, melyek harmónikus összhangban vannak az igazgyöngy összetevői között, szervezetünkben az igazgyöngy porban található kálcium 60%-a szívódik fel!!!

Az igazgyöngy kivonat növeli a bőr elasztikusságát, a kisebb ráncok hálóját kisímítja, hidratálja a bőrt és segíti annak regenerálódását. Javítja az arc színét.

Két évezred folyamán a keleti uralkodók és azok udvartartása az igazgyöngyöt, mint a fiatalság és szépség megőrzésének alapvető eszközét használta. Ma ezt az ősi tudás használják az igazgyöngy kivonatos kozmetikai termékek készítésénél.

A természetes igazgyöngy alapú készítményeket a kozmetikában elsősorban mint a szervezet öregedési folyamatainak lassító és fiatalító szereit tartják számon. Az igazgyöngy összetevői között szereplő kálcium segíti a toxinok kivonását, javítja az anyagcserét a szövetekben, blokkolja a szabad gyökök hatását, ezzel erőteljes fiatalító hatást ér el. A biológialilag aktív anyagok kitermelését koordinálva - s ezzel csökkentve a membránon keresztüli behatolást - az igazgyöngy por gyulladásgátló, valamint puffadtság és allergia elleni hatást fejt ki.

Ismerjük meg a L'ambre Igazgyöngy termékcsalád fő komponensét!