Téli aromák

Az aromák igen gazdag világa mindenki igényét kielégíti. De a minőségi parfüm csak akkor szerez örömet, ha a helynek, a szituációnak és egyéniségnek megfelelően van kiválasztva.

A parfüm illatának harmonizálnia kell a ruhával, az alkalommal és a bőr illatával.Az illat kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy az aromát mely évszakban és milyen napszakban, helyzetben (nappal, este, munka, ünnepség) használjuk.

A természet (pl. hó, szél) jelentős hatással van az érzékelésre. Az aromák is különbözőképpen reagálnak a hőmérsékletváltozásra és a levegő páratartalmára. Ezért a parfümök, parfümvizek vásárlásánál gondoljunk az évszakra, amikor az aromát használni fogjuk.

Télen a szaglás gyengül. Ennek következtében azok a parfümök, melyeket nyáron és tavasszal használunk, télen nem mindig állják meg a helyüket.

A hideg évszakokban legjobb a fantáziadús virágos-púderes aromák használata. Ajánlottak még a keleties „nehezebb” parfümök is. A választás során azonban érdemes figyelembe venni az életkort (hiszen egy fiatal lány vagy egy idősebb hölgy bőre másképp működik és a parfümök, egyesülve a bőrünkkel, különböző embereken különbözően viselkednek), testünk felépítését, a hajunk és bőrünk színét - illatát, s a bőrtípusunkat is!

S akkor az általunk kiválasztott parfüm, EdP vagy EdT egyesülve bőrünk szinte észrevehetetlen illatával, varázslatosan kiemeli egyéniségünket!

A L'ambre télre ajánlott női illatai: No.11, No.15, No.24, No.25, No.28.