Teafa olaj termékcsalád

Problémás bőrre ajánlott kozmetikumok. Aktív komponenseik: az ausztrál teafa olaj, a földiszeder kivonat (Echinacea Purpurea), valamint a szabályozó Ac.net koncentrátum.

Tisztító gél problémás bőrre (120 ml)

Mindennapi használatra ajánlott. A különleges bánásmódot igénylő bőrre, a bőr mély tisztítására.Védi az epidermisz lipidrétegét a szabad gyököktől. A természetes bétainok mellett antibakteriális teafa olajat, földiszeder kivonatot és Ac.net koncentrátumot tartalmaz. Visszaállítja a bőr természetes pH értékét, javítja állagát, egészségessé és rugalmassá varázsolja.Tisztító gél problémás bőrre (120 ml)

Antibakteriális teafaloaj krém-gél (15ml)

Helyi (lokális) használatra.

Az új TTO krém-gél - alkoholmentes, zsírszegény, hatóanyagban gazdag.
Gyors és biztos segítség a bőr felső rétegeinek gyulladása esetén.
Fő összetevői:teafaolaj-koncentrátum, kasvirág, élesztő- és édesgyökérkivonat, különböző B vitaminok és koffein.

Ezen alkotóelemek feladata a pattanások kialakulásáért felelős batériumok fejlődésének megakadályozása és a bőr puhítása.
A krém-gél regenerálja a faggyúmirigek működését és visszadaja a gyulladt arcbőr fiziológiai egyensúlyát.
Használatának eredményeként a kiszélesedett pórusok kevésbé lesznek láthatóak, a zsíros csillogás megszűnik, a pattanások eltűnnek.

Használjuk reggel és este a TTO család termékeivel történt alapos tisztítás után. Vigyük fel a gélt oda, ahol a pörsenés vagy a pattanás kialakult. Az ujjbegyek puha mozdulataival masszírozzuk arcbőrbe.

Antibakteriális teafa olaj tonik (120 ml)

Nem tartalmaz alkoholt. A problémás, pattanásos, seborrhoeás, mitteszeres bőrre ajánlott. Megtartja a bőr nedvességét. Antibakteriális. Erősíti a bőr természetes folyamatait, visszaadja természetességét.Antibakteriális teafa olaj tonik (120 ml)